Menu
divider blauw

Over Kidsadmin

Slimmer werken mogelijk maken is ons doel. Dat betekent dat wij er alles aan doen om uw werk zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Alle facetten van oudercommunicatie en tablets op de groep tot en met een uiterst gebruiksvriendelijk en compleet debiteurenbeheer wordt ondersteund door Kidsadmin.
Slimmer werken mogelijk maken betekent dat we steeds goed kijken naar uw behoefte. Hoe wordt er gewerkt en wat is ervoor nodig om het werk makkelijker te maken. Soms gebruik je bijvoorbeeld tablets op de groepen om makkelijk met de centrale administratie te kunnen communiceren, of je gebruikt een ouderportaal om wijzigingen in de opvang aan te vragen.
En soms doe je dat niet omdat het niet past bij de visie van het kinderdagverblijf. Niet de software of de noodzakelijke apparatuur is leidend maar uw werkwijze en wensen bepalen hoe u slimmer gaat werken met Kidsadmin.
En als de omstandigheden veranderen past Kidsadmin zich aan. (denk bijvoorbeeld aan het nieuwe decreet kinderopvang of de SEPA bestanden)
Wij maken dat mogelijk met Kidsadmin. Zonder meerkosten!

divider hoek blauw
Vrijblijvend kennismaken?
Bel ons voor meer informatie.
Wilt u zien wat Kidsadmin voor u kan betekenen? Beleef Kidsadmin!
Tel.: 0495 23 33 19E-mail: info@kidsadmin.be

Ondersteuning Kidsadmin

  1. Bel eerst met onze helpdesk: 088-990 4444
  2. Maak daarna gebruik van onze ondersteuning op afstand