Menu
divider blauw

Communicatie met ouders

Communicatie met ouders en verzorgers is belangrijk in de kinderopvang. Ouders zijn opgegroeid met sociale media en smartphones. Ze willen snel, direct communiceren en overal toegang hebben tot informatie over hun kind.

illustratie iPad

Tablet Applicatie

Door op iedere groep een tablet zoals een iPad in gebruik te nemen is er een snelle verbinding met de centrale software mogelijk. Begeleiders kunnen via een tablet snel zien welke kinderen aanwezig zijn. Dit is dus een actueel overzicht waarin ruilingen, dagje erbij, middag minder etc. verwerkt zijn. Daarom kan er ook direct een wijziging in de planning doorgevoerd worden. Deze wijzigingen worden geheel automatisch, dus zonder tussenkomst van de centrale administratie, verwerkt op de factuur. Deze werkwijze is klantvriendelijk, efficiënt en verkleint misverstanden.

illustratie desktop

Ouderportaal

Via het ouderportaal kan een ouder in het digitaal heen- en weerboekje zien hoe zijn kind de dag heeft doorgebracht. De ouder kan via het ouderportaal ook aangeven welke bijzonderheden er zijn. De begeleider wordt op dit bericht geattendeerd door middel van een notificatie op de tablet.

Een ouder kan via het ouderportaal verstuurde facturen inzien. Tevens kan de ouder zijn gegevens bij het kinderdagverblijf inzien en hier veranderingen in aanbrengen. Op de centrale administratie kunnen de aangevraagde veranderingen “met een druk op de knop” geaccepteerd of genegeerd worden.

De ouder kan op het ouderportaal ook een aanvraag doen voor extra dagen of ruilingen.

divider hoek blauw
Vrijblijvend kennismaken?
Bel ons voor meer informatie.
Wilt u zien wat Kidsadmin voor u kan betekenen? Beleef Kidsadmin!
Tel.: 0495 23 33 19E-mail: info@kidsadmin.be

Ondersteuning Kidsadmin

  1. Bel eerst met onze helpdesk: 088-990 4444
  2. Maak daarna gebruik van onze ondersteuning op afstand